"Pezsgőrendelés esküvőre - nagyszerű szolgáltatásban volt részünk!"

"Kis költségvetésű esküvőt terveztünk a vőlegényemmel, ezért szerettünk volna, ha a rendezvényt a lehető legköltséghatékonyabban meg tudjuk valósítani!"

K. Tímea vásárlói visszajelzése:

Az esküvőszervezésre elég szűkös keret állt rendelkezésünkre, ugyanis a lánykérés váratlanul, egyik pillanatra a másikra történt. A váratlanságból adódott, hogy ezen lépésnyomon haladva az esküvőt se szerettük volna halogatni. Az eseményt otthon a családi házunk kertjében terveztük megtartani 20 vendég társaságában. Anyukám és az anyósom elvállalta a szakács/cukrász szerepeket, így nekünk igazából csak az italról kellett gondoskodnunk (dekorációt nem tartottuk fontosnak). Mivel kis faluban élünk, a legközelebbi nagyváros kilométerekkel arrébb van, ezért nagyon szerettük volna, ha internet segítségével tudjuk megoldani az italok kérdését.

Az "olcsó szeszes ital" kifejezésre rögtön találatok százait dobta ki a google, de megragadta a figyelmünket az italfutarmost.hu, ahol telefonos és online rendelés is rendelkezésünkre állt ahhoz, hogy a lehető legkényelmesebb tudjuk kivitelezni a vásárlást.

Muszáj volt, hogy a legtöbbféle szeszes italból legyen legalább 1 üveg az ünnepi asztalon, így bor, pálinka, whiskey, üdítő is került a kosarunkba. Ja, és természetesen a pezsgőt is innen rendeltük, mivel nincs esküvő pezsgő nélkül, nem igaz?

Hétfő délben adta le a rendelést a vőlegényem (választott időpontra kértük a kiszállítást) és ahogy reméltük: 3 hét múlva, azon a csodás márciusi szombaton minden hihetetlen gördülékenyen ment az italokkal kapcsolatban. Apósom viccesen meg is jegyezte, hogy ugye csak viccelünk, hogy italt rendeltünk az internetről? Elővetettük vele az okostelefonját és gyorsan bepötyögtettük vele az italfutarmost.hu címet, hogy személyesen tudja leellenőrizni, hogy mi bizony nem viccelünk... :)

Azóta már ő is rendelt tőletek, sőt... a vállalkozása céges összejöveteleinek italfelelősei is TI lettetek! Kell ennél nagyobb elismerés? :)

Pezsgőrendelés, bor, szeszes italok, rágcsálnivalók tömkelege van a termékek között - mindenki megtalálhatja azt a finomságot, ami az ő ízlésvilágának a legmegfelelőbb!"

Sok boldogságot kívánunk! Örülünk, hogy emlékezetes pillanatokat tudtunk számotokra okozni a szolgáltatásunkkal! :)

 

Kapcsolat

ItalfutárMost.hu

  • dummy+36 70 538 99 92

  • dummy info@italfutarmost.hu

Hírlevél

Copyright © 2017 Italfutár Most. Minden jog fenntartva.

A kosár üres

  Megrendelem

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.