"A 15 perc tényleg 15 perc volt! Fantasztikus időt futottak a srácok!"

"Sosem gondoltam volna, hogy én, aki világéletemben boltba járós típus voltam átpártolok a webshopra!  Ezek után ruhát is csak webshopokból vásárolok! :) "

 T. Imre vásárlói visszajelzése a nálunk tapasztalt vásárlási élménnyel kapcsolatban!

"Kb. 2 hete volt az unokabátyám születésnapja. Az egyik legjobb barátja vette kezébe a meglepetés születésnap tervezését, azonban a szervezés kellős közepén valahogy kisiklott a dolog. A fejvesztettség egészen odáig fajult, hogy elérkezett a meglepetés születésnap kitűzött dátuma és a szervezés még sehogy nem állt.

Ekkor vettem kezembe az irányítást, és megpróbáltam a hatalmas vészhelyzet közepette eszeveszetten megoldásért kutatni. Az internet már sok esetben kirángatott a legmélyebb gödrökből - így most is ezt reméltem. Dekoráció, étel, ital és a legfontosabb eszközök, kellékek a várva várt bulihoz - azonnali megoldás kellett! Ekkor találtam rá az italfutarmost.hu webshopra, ahol garantálták, hogy a kiválasztott és megrendelt termékek akár már 15 perc alatt a kezemben lehetnek. Több sem kellett, azonnal telepakoltam a kosaramat mindenféle jóval (rágcsálnivalókkal és minőségi szeszes italokkal), majd vártam, hogy csengessen a futár!

Fantasztikus időt futottak a srácok! Budapesten az este fél7-kor leadott rendelésem, háromnegyed 7-kor már a konyhapulton várta az esti bulit! Azt hittem, hogy a honlapon feltüntetett 15 perces szállítási idő csupán marketingfogás... tévedtem! Végre kellemesen csalódtam! 

Sosem gondoltam volna, hogy én, aki világéletemben boltba járós típus voltam átpártolok a webshopra! Ezek után ruhát is csak webshopokból vásárolok! :) Tisztában vagyok vele, hogy ez a hihetetlen gyors szállítási idő a többi webshopra nemigen vonatkozik, de az itt tapasztalt "kiszolgálás" annyira szimpatikus volt, hogy hihetetlen módon fellelkesültem a témával kapcsolatban!

A megrendelt pálinka, whiskey, rum és rágcsálnivalók sikeres célba érését követően a dekoráció, illetve az étel is befutott, úgyhogy minden adott volt arra, hogy méltóan megünnepeljük az unokabátyám 50. születésnapját!

Köszönöm italfutarmost.hu! Törzsvásárlótok leszek - és minden haveromat arra ösztönzöm, hogy a helyi közért helyett benneteket válasszatok! :)"

Köszönjük! Boldog születésnapot kívánunk utólag is az ünnepeltnek!

Kapcsolat

ItalfutárMost.hu

  • dummy+36 70 538 99 92

  • dummy info@italfutarmost.hu

Hírlevél

Copyright © 2017 Italfutár Most. Minden jog fenntartva.

A kosár üres

  Megrendelem

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.