Halloweeni party ötletek!

Előző blogbejegyzésünkben már kaptál egy kis löketet egy felejthetetlen halloweeni buli megszervezéséhez, MA pedig szenzációs party ötleteket szedtünk Nektek egy csokorba! DIY megoldások, csapatjátékok, látványos megoldások - az ünnep egyébként is a külsőségekről szól, úgyhogy kellenek az ötletek, kellenek a látványos, bevállalós elemek és kiegészítők! Figyelj és ámulj! :) 

1. Édességprezentálás egyedien? :) Gumikesztyű, édességek és természetesen egy "kedves" kis pók, hogy a halloween-i hangulat maximálisan uralja a helyzetet! Nálunk ez az ötlet 5/5! :)

 

2. A nyalóka egybeforrt a Halloween szellemiségével... "Csokit vagy csalunk?" - ugye neked is ismerős? :) Az édességhadjáraton levő gyerkőcök és a humort kedvelő haverjaid biztosan értékelni fogják a nyalóka szellemes prezentálását! Tegyél velük egy próbát! :) 

3. Zsenília drót és ismét a már sokat emlegetett nyalóka! :) Ez az ötlet dekorációs elemnek sem utolsó! 

4. Halloween-i pinata! :D 100%-os party hangulatért: Készítsd extra nagy méretben! 

5. Fekete karton, üdítős dobozok és voilá': denevérek bevetésen! 

6. Olcsó, gyorsan kivitelezhető dekorációs elemet keresel? :) Szerintünk ne kutass tovább a tökéletes ötletért! Itt van az orrod előtt!

7. Leveles tészta, virsli - az éhes szájak imádni fogják ezt a rettenetesen finom nasit! :) A hátborzongatóbb élményért virsli-múmiáidat ketchuppal tálald! :) 

8. Lufi/kerek habszivacs a szellemek fejének, fekete karton a szellemek szemének, géz a "ruhájukhoz" - 3 "alapanyagból" könnyedén készíthetsz EXTRA látványos party kiegészítőt! Ez azért elég menő, nem? :) 

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.